Suquet a l'estil de Cadaques

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 rodajas de Rodaballo
  • 4 tomates maduros
  • 4 patatas
  • 2 ajos
  • 1 vasito de vino blanco
  • Aceite

4 racions

Elaboració

En una bandeja para horno, cubriremos el fondo con aceite,encima pondremos las rodajas del pescado (que habremos salado previamente),despues se trocea el tomate sin piel por encima del pescado,y seguidamente se le añaden los ajos machacados y desleidos con el vino blanco por encima del pescado y el tomate.
Aparte pelar las patatas a lomos de medio centimetro de ancho ( más o menos) y freirlas en aceite,a medio freir,incorporarlas,a la bandeja junto con el pescado.Introducirlo en el horno durante 20 minutos

50min

Notes

Ee vez de Rodaballo se puede hacer también con merluza a rodajas o cualquier otro pescado


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: